Siirry sisältöön
295,00 €
295,00 € / 2 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
 • Osallistujat295,00 €

Tulossa olevat optiot

Kauppias

Kajk.fi jons.aschan@paddlingsfabriken.fi 0400411992 Y-tunnus: 0944295-6 Kauppiaan ehdot

Missä: Gullön saari sijaitsee 4km melonta tai 14km automatkan päässä Tammisaaresta. Saari on täysin veden ja saariston ympäröimä. Stadsfjärden saaren pohjoispuolella, lännessä Vitsandsströmmen ja Odensö sundet. Eteläpuolella Notholmsströmmenin ja Grobbfjärdenin välillä on jo sileitä kallioita. Idässä on tunnettu Jomalvikin käsin ja hevosvoimin rakennettu kanava. Ihailtu melonta saaren ympäri on 18km Gullön rannasta lähtien, päiväretki itsessään. Tammisaaren ja Gullön välissä on Ramsholmen puisto ja sen vierestä kulkeva "paikallinen Amazonas" Snäcksund salmi.

Minne tähtäämme: Melontaa voi siis harrastaa paikallisestikin, mutta sen lisäksi tähtäämme Tammisaaren saariston kansallispuistoon yhtenä päiväretkenä. Lisäksi Tammisaaren itäiseen saaristoon tai Hangon niemen vesistöille ja jännittäville kalliomuodostelmille. Sunnuntain aamun jälkeen todennäköisimmin emme palaa mökille päivän retken jälkeen. 

Järjestelyt: Lähdemme ihailemaan saaristomaisemia sisäsaariston tukikohdasta ja siirtymiä melontakohteisiin tapahtuu myös autoilla. Tästä ilmoittaudut mukaan yhdeksi seikkailijaksi 4-8 henkilön ryhmään joista osallistujat eivät välttämättä tunne toisiaan ennestään. Minimi 4-henkilön ilmoittauduttua paikka on varmistettava maksamalla osallistumismaksu.

1 päivä: Tapaamme kello 14, jolloin jaamme varusteet, pakataan kajakit ja melonta Gullön saaren ympäri alkaa. Pidämme pari maataukoa matkan varrella jolloin tarjolla on retkieväitä. Illallinen nautitaan majoituspaikalla joka on lähtörannan läheisyydessä.

2 päivä: Tavoite on olla valmiina vesille laskuun kello 10. Päätämme päivän retkiosuuden noin kello 18. Käymme tutustumassa saariston ikonisimpiin nähtävyyksiin. Osa kohteista eivät ole julkisia ja pyydämme että näitä ei myöskään merkitä nähtävyyksinä sähköiseen tai painettuun mediaan. Sää ja taidot määräävät reittivalinnan. Yöksi palaamme majoitusmökille.

3 päivä: Tavoite on vesillelasku kello 10. Päätämme päivän retkiosuuden noin kello 16. Todennäköisesti emme palaa yöpymispaikalle.  Haemme kohteiksi ulkosaaristoa Hangonniemen ympäristöstä tai suojaisammasta Tammisaaren saaristosta.

Retki on avoin muille osallistujille. Osallistujamäärä on vähintään 4 henkilöä. Vähimmäismäärän toteuduttua laskutamme retkestä jollon maksulla myös vahvistatte osallistumisenne.

Sisältyvät ateriat: 1 päivä: lounas ja illallinen, 2 päivä: aamiainen, kenttälounas, illallinen, 3: aamiainen ja kenttälounas

Sisältyvät varusteet: Merikajakki, mela, aukkopeite, pelastusliivit

Majoitus: Mökissä 4 paikkaa, pedattuna. Telttamajoitteet omalla makuupussilla 4 paikkaa.

Osallistujamäärä: 4-8 osallistujaa

Aika: Tapaaminen päivä 1: kello 14 Tammisaaressa (tarkentuu myöhemmin), Päätös kolmantena päivänä kello 16.  

Lähtöpaikka: Pidätämme oikeuden vaihtaa lähtöpaikkaa olosuhteiden niin vaatiessa.

Ennakkovaatimus: Olet aikaisemmin melonnut pieniä päiväretkiä ja hallitset melonnan perusteet. Pärjäät myös pienessä vastatuulessa. Päiväretkien pituudeksi voi tulla 20 - 30 km.

Henkilökohtaiset mukaan tuotavat varustesuositukset: Normaalit melontaretkivarusteet, eli

 • vaihtovaatekerrasto,
 • tuulelta suojaava vettä hylkivä kuorivaate,
 • makuupussi,
 • retkiastiasto (lautanen, muki, haarukka, veitsi),
 • muovinen suljettava juomapullo ja vesi,
 • hygieniavarusteet, pyyhe,
 • mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeet,
 • aurinkovoide,
 • auringolta suojaava päähine, aurinkolasit
 • uimapuku,
 • hyttyskarkote
 • puhelimen vesitiivis suojapussi
 • vesitiiviit pakkauspussit tai muovipussit omia varusteita varten
 • mahdolliset välipalaeväät jotka säilyvät ulkolämpötilassa