Siirry sisältöön
Veneretki moottoriveneellä Petruskalla - uusi keväästä 2024
Alkaen 134,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kajakki mukaan

Palveluihin on tulossa retkivene "Petruska" kuljettajalla keväälle 2024, lämmitetyin hytein. Alus on perinteinen uppoumarunkoinen 9.5 pitkä puuvene, sisämoottorilla. Tila on jaettu takakanteen, ohjaushyttiin ja etuhyttiin. Etuhytin päällä on kansi. Rekisteröity 8:lle matkustajalle. Matkanopeus on noin 9 solmua.

Otamme vastaan tarjouspyyntöjä retkille.

Kanssamme pääsette Tammisaaren saaristoon nauttimaan luonnon näkymistä, uimaan, kajakilla melomaan tai tutustumaan kansallispuiston yleisiin kohteisiin. Vuokraveneen kuljettajan kyydissä pääsette vaivattomasti ja privaatisti omalla aikataululla. Järjestämme eväät pyydettäessä, ja tietenkin voitte tuoda omatkin eväät. Alkoholijuomien nauttimista rajoitetaan merenkulun turvallisuutta ajatellen.

Jokainen matkustaja vastaa itselleen tai toisille aiheuttamistaan vahingoista, esimerkiksi omalla vastuu ja tapaturmavakuutuksellaan. Veneen kuljettalalla on oma vastuuvakuutus.

Kohteita voi olla esimerkiksi Tammisaaren saariston kansallispuisto:

  • Rödjanille 1.5 tuntia, maissa 2 tuntia, takaisin Tammisaareen 1.5 tuntia

  • Jussarön saarelle omalla vuorolla ja ajalla. Edestakainen matka veisi 4 tuntia lisättynä luontopolkujen ja rantakallioista nauttimisella. Tyypillinen luontopolkujen kiertäminen vie noin 2 tuntia.

  • Muussa saaressa käynti yhdistettynä vaikkapa Rödjan tai Jussarö käyntiin