Gå till innehåll
Havskajakuthyrning
Från 24,00 € / 2 h
Välj ett datum för att se närmare prissättning.

Optioner

Säljare

Kajk.fi jons.aschan@paddlingsfabriken.fi0400411992Organisationsnummer:0944295-6Handelsvillkor

Längretidsuthyrningar, med fler alternativa kajaker. Längretidsuthyringar börjande imorron skall bokas senast klockan 19 ikväll. Senare hyrningar kräver specialarrangemang. Längsta uthyrningstiderna är upp till 7 dagar, och möjligt att boka också transporter.

Utrustningen granskas och underhålls mellan paddlingarna för att säkra sjävärdigheten. Kunden förutsätts också ta väl vara på utrustningen för sin och andras säkerhet. För längretidsuthyringar är det möjligt med paddelalternativ, val av kajaker, alternativa flytvästar, guidning, kurser, karta och annan utfärdsutrustning.
  Nämn i samband med hyresbokningen varifrån och vilken tid (exakt tid) som ni önskar lägga ut, och vilken tid ni kommer tillbaka. Startplatser för vilka vi inte debiterar extra är på vår verksamhetsplats på Gullö och Knipnäs simstrand (Fågelsången 8). Transport till Skåldö kan ni beställa som tilläggstjänst i samband med bokningen.

I kajakuthyrningen ingår:
- Kajak
- Paddle
- Kapell
- Flytväst   (Vi förutsätter att flytväst används då man paddlar på vattnet)

Vi förutsätter att hyreskunden har färdigheter som motsvarar minst Meloja1 kursinnehållet under varma och korta dagsfärder. Mera krävande utfärder eller väderförhållanden förutsätter bevislig färdighet i räddningar och självräddningar, samt agerande och hantering av utrustning för att unvika hypotermi, navigering och att kalla på undsättning.