Siirry sisältöön
Melonta Raaseporin linnalta Tammisaareen
75,00 €

Tämä on alueen suojaisin pidempi reitti ja loppukesästä viidakkomaisin. PItkä ruoko ja kaislikko kasvaa molemmin puolin ja veden syvyys on minimaalinen. Kun usein näkee vain muutamia metrejä eteenpäin ja kiintopisteitä on vähän niin reitin löytäminen vaatii suunnistusta.

Tämä on paikka jossa voit hyvinkin kuvitella krokotiilien yllättävän seuraavan kulman takaa. Puolivälin makeavedessä kasvaa lumpeita. Raaseporin linnanraunioilta joilta lähdetään on alkujaan 1300 luvulta. Sen jälkeen siihen on lisätty rakennelmia monessa vaiheessa.Kannattaa  käydä tutustumassa ennen 18 km melontamatkaa.

Varaudu siihen että kokemattomalle reitti saattaa tuntua rankalta. Ja hyvä kunto varmistaa että et päädy hinausköyden jatkeeksi loppukilometreillä. Varsinkin viimeiset 4 kilometriä ovat rankat - maisema muuttuu hyvin hitaasti.

Retki on järjestetty niin että voit joko ajaa suoraan linnanraunioille Snappertunassa tai tulla noudetuksi Ormnäsin leirintäalueelta johon tämä melontaretki päättyy. Puolivälissä pysähdytään tärkeälle lounastauolle.

Osallistujamäärä: 4-10 henkilöä

Varaus: Viimeistään 2 päivää ennen retken alkua

Tapaaminen: Tammisaaren leirintäalue (www.EK-camping.com), Ormnäsintie 1 Tammisaaressa. Yhteiskuljetus täältä.

Aika: Kello 9:00 leirintäalueen vastaanoton parkkipaikalla. Meloen Linnanraunioilta noin kello 10. Perillä Tammisaaressa kello 15-16. Tauko n. kello 13.