Gå till innehåll
Kuivapuku: Ursuit 5116 XL, Goretex, Oranssi
Ursuit XL, Goretex, Oranssi
Kuivapuku: Ursuit 5116 L, Goretex, Oranssi
Kuivapuku: Polarsafety 8112, L kokoa, Oranssi, Goretex, Kaksiosainen Rullamaniseteilla
Kuivapuku: Polarsafety 8112, L, Goretex, Sininen kaksiosainen rullamansetein suljettava
Kuivapuku: Polarsafety 8112, M, Sininen, Goretex
Kuivapuku: Polarsafety 8112, XS, Goretex, Sininen

Säljare

Kajk.fi jons.aschan@paddlingsfabriken.fi0400411992Organisationsnummer:0944295-6Handelsvillkor

Kuivapukua käytetään kylmissä, märissä olosuhteissa. Esimerkiksi talvimelonnassa, pelastautumisharjoutuksissa, luistellessa erittäin kyseenalaisilla jäillä ( muiden turvaravarusteiden lisäksi, ja aina kokeneen vetäjän opastuksella ). Kuivapuvun alle puetaan paksu lämpökerrasto. Esimerkiksi pitkähihaisten ja pitkälahkeisten alusvaatteiden lisäksi villapusero, villahousut ja villasukat. Puku itsessään ei ole lämpökerrasto vaan pitää veden muun vaatetuksen ulkopuolella. Jalkineina on oltava puvun kangassukkia suojaavat ja tavallista suuremmat jalkineet, esimerkiksi neoprenikengät kokoa +1 tai +2.

Varaa tutustumisaikaa käyttöohjeistukseen.

Vastuu : Huomaa että puku ei ole maissa oleskelua varten. Ehjänä se on turvallisuutta ja mukavuutta lisäävä väline. Puvun rikkoontuminen poistaa nämä edellä mainitut ominaisuudet ja vaatii korjauksen jonka mahdollisen korjauksen maksaa asiakas. Vaikkakin kangas on vahva se voi riikkoontua terävistä esineistä kuten esimerkiksi nauloista, kivistä, oksista, neuloista kuumuudesta jne.

Lämpö, kuumuus, kuivattaminen viileässä ja varjossa - Puvut ovat myös tulenarkoja. Vältä kaikkea tulen käsittelyä tai kipinöintiä pukua käytettäessä. Niitä ei saa säilyttää tai kuivattaa kuumassa tilassa, kuumalla pinnalla tai suorassa auringonvalossa. Lämpö voi aiheuttaa vedenpitävän sisäkalvon irtoamista ( de-laminoinnin ) joka vuorostaan vaikuttaa puvun vedenpitävyyteen.

Kaula ja hihat : Poista terävät esineet ennen pukeutumista. Vedenpitävyyteen liittyy kauluksen ja hihojen tiiviys. Ne voivat olla neopreenisiä tai ohuempaa kumi, lateksi tai silikoni materiaalia. Terävät esineet kuten korut, sormukset ja kellot voivat aiheuttaa repeymän.

Kunto ja tiiviystarkistus : Puku on tarkistetaan ennen asiakkaalle toimittamista. Tarkista sinäkin mahdollisilta virheiltä ennen pukeutumista ja käytön jälkeen. Merkitse mahdolliset virheet toimituksen mukana saamaasi puvun kaavaan. Puettuasi puku voit tarkistaa sen tiiviyden menemällä kyykkyyn. Puvun tulisi silloin pitää ilmapaineen sisällään, lopuksi tyhjennät ilman puvusta laittamalla muutama sormi kauluksen ja kaulan väliin, päästäen näin ilmapaineen ulos.

Palautus: Palauta puku tuuletettuna ja kuivana mukana tulleessa säilytyspussissa ellei muuta ole sovittu. Säilytyksessä puvun kumimansetit ( kaula ja hihat ) käsitellään talkkipuuterilla jotta kumipinnat eivät liimaudu toisiinsa. Jos ne liimautuvat ne on vaikea irroittaa ilman repeämistä.

Opastamme ja vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin. Jos niitä ilmaantuu - ottakaa yhteyttä puhelimitse numeroon 0400 411992.