Go to content

Tulokasretki - retkiluistelun harjoituksia ja käytäntöjä jäällä

Tulokasretki - retkiluistelun harjoituksia ja käytäntöjä jäällä
€20.00
€20.00 / 3 h
Price includes 1 person.Extras:
  • Participants€20.00

Haluat tai olet jo liittynyt Skrinnareihin ( Suomen retkiluistelijat r.y.:hyn, SRL ), mutta tulokasretki on vielä käymättä?

Muista tulla ajoissa (15-30 min.) pukemaan ja säätämään varusteita. Jäälle ei saa mennä ennen vetäjiä.

Tulokasretkelle voit ilmoittautua kun:
1) Olet käynyt tulokasluennon
2) Olet seuran jäsen -> SRL:n tapaturmavakuutus on voimassa virallisilla retkillä (varaa paikkasi skrinnari.fi sivustolla, retkikutsut )
tai sinulla on oma tapaturmavakuutus etkä ole aikeissa liittyä seuraan ( varaa paikkasi tässä, ja maksa osallistumismaksu )
3) Sinulla on täydellinen turvavarustus: Kelluttava reppu, jossa vesitiiviisti pakatut vaihtovaatteet, naskalit, jääsauvat (kaksi sauvaa) ja heittoliina. (Voit kysyä lainavarusteita, jos jotain vielä puuttuu!) Kertaa varusteet täältä: https://www.skrinnari.fi/skridskonet/artikel/?artikelID=161594 ) Valmiiksi jalkineisiin säädetyt ja kokeillut retkiluistimet ja pystyt luistelemaan osaksi kuhmuraisilla jäillä n. 3 h.

Tulokasretki on tarkoitettu ensi kertaa retkelle osallistuville. Jos haluat mukaan kertaamaan vuosien takaista kurssia, ilmoittaudu kommenttikenttään: kirjoita nimesi ja kertaaja. Mukaan pääset, mikäli tilaa jää.

Tulokasluennon ja tulokasretken suorittaminen ovat edellytys osallistumiselle Skrinnareiden virallisille retkille, vahva suositus suorittaa molemmat vaikka et ole liittymässä seuraan.

Tulokasretkellä luistellaan, harjoitellaan turvallisuusvälineiden käyttöä, opetellaan Skrinnareiden retkikäytäntöjä ja nautitaan luonnosta ja luistelusta. Retken kesto on 2-3 tuntia ja pituus noin 10 km. Kesto ja pituus määräytyy lajille tyypillisesti olosuhteiden mukaan. Evästä ja kuumaa juotavaa mukaan.